YAYLADA AYI SALDIRISI ŞÜPHESİ: 80 YAŞINDAKİ KADIN ÖLÜ BULUNDU

Trabzon’un Tonya ilçesi sınırlarında bulunan Çanakçı Yaylası’ndan gelen acı haber bölgede büyük üzüntü yarattı. Edinilen bilgilere göre, 80 yaşındaki Ayşe Bir yaylada hareketsiz halde bulundu.

Bölgeden Yayın: 24 Mayıs 2026 - Pazar - Güncelleme: 24.05.2026 09:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Trabzon’un Tonya ilçesi sınırlarında bulunan Çanakçı Yaylası’ndan gelen acı haber bölgede büyük üzüntü yarattı. Edinilen bilgilere göre, 80 yaşındaki Ayşe Bir yaylada hareketsiz halde bulundu.

Yakınlarının uzun süre kendisinden haber alamaması üzerine başlatılan arama çalışmaları sonucunda yaşlı kadının cansız bedenine ulaşıldı. Olayın ardından bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekipler olay yerinde inceleme başlatırken, Ayşe Bir’in ölüm nedeninin kesin olarak belirlenebilmesi için soruşturma açıldığı öğrenildi. İlk değerlendirmelerde olayın yabani hayvan saldırısıyla bağlantılı olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Özellikle son yıllarda bölgede ayıların yayla ve yerleşim alanlarına daha sık inmeye başlaması vatandaşlarda endişeye neden oluyor.

Ayşe Bir’in cenazesi, yapılacak otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilecek.

Kaynak: Eynesil Ajans

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.