Gece Yarısı Alevler Yükseldi

Şalpazarı ilçesine bağlı Geyikli Mahallesi Dibek Yanı mevkiinde, gece saatlerinde çıkan yangın mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

Şalpazarı Yayın: 01 Şubat 2026 - Pazar - Güncelleme: 01.02.2026 01:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Şalpazarı ilçesine bağlı Geyikli Mahallesi Dibek Yanı mevkiinde, gece saatlerinde çıkan yangın mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Merhum Mürsel Kenan’a ait evin bitişiğinde bulunan çayır (ot) tamı, henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldı.

 

 

Hızlı Müdahale Olası Facianın Önüne Geçti

 

 

Yangını fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Mahalle sakinlerinin de destek verdiği hızlı ve koordineli müdahale sayesinde, alevlerin eve ve çevredeki diğer yapılara sıçraması önlenerek yangın kontrol altına alındı.

 

 

Can Kaybı Yok, Maddi Hasar Var

 

 

Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, çayır tamı tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. İlk bilgilere göre, yanan yapı içerisinde kümes hayvanlarının bulunduğu öğrenildi.

 

 

İnceleme Başlatıldı

 

 

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi amacıyla yetkililer tarafından inceleme başlatıldı.

 
#
Yorumlar (0)